پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

پزشک داروساز دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: داروسازان آخرین حلقه از زنجیره درمانی بیماران هستند و نقش موثری در جهت بهبود و ارتقا بیماری ها ایفا می کنند.


پزشک داروساز دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: داروسازان آخرین حلقه از زنجیره درمانی بیماران هستند و نقش موثری در جهت بهبود و ارتقا بیماری ها ایفا می کنند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امین قلم فرسا ابراز داشت: پنجم شهریور ماه، زادروز محمد بن زکریا رازی که به پاس زحمات و کشفیات این حکیم و شیمیدان بزرگ ایرانی، در عرصه داروسازی، روز داروساز نام گذاری شده است.


وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی، افزود: بیش از 96 درصد داروهای موجود در داروخانه ها تولید داخل کشور بوده و این امر موجب، توانمندی در حوزه تولید دارو، کاهش هزینه های دارویی و کمک به اقتصاد کشور خواهد شد.


خود درمانی، باور نادرست و رایج با اثرات جبران ناپذیر


وی با بیان اینکه خود درمانی، باور و نگرش نادرست و رایجی در جامعه ما است که بسیاری از مردم بدون مراجعه به پزشک اقدام به مصرف داروها می کنند، ادامه داد: عدم توجه به عوارض جانبی داروها، مقاومت  بدنی  فرد را بالا برده و موجب عدم پاسخگویی بدنی و بروز مشکلات متعدد خواهد شد.


دکتر قلم فرسا توصیه نمود: مراجعه به پزشک در هنگام بروز بیماری موجب تشخیص و درمان درست خواهد شد.


وی تصریح کرد: داروسازان با ارائه مشاوره های درمانی، راهنمایی در خصوص تداخلات دارویی، نحوه مصرف دارو، زمان مصرف موثر و تولید داروهای متنوع وظیفه خود را در جامعه ایفا می سازند.


پزشک داروساز دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: وضعیت دارویی استان مطلوب بوده و کمبود محصور دارویی در سطح داروخانه های استان دیده نمی شود.


وی با اشاره به تبلیغات گسترده ی دارویی که در شبکه های اجتماعی و مجازی انتشار می یابد، یادآور شد: این مواد بدون مهر سازمان غذا و دارو بوده و در اکثر این داروها، مواد اعتیاد آوری به صورت رقیق شده استفاده می شود و پس از مدتی با تاثیر گذاری بر فرد موجب اعتیاد وی به این داروها خواهد شد.


وی تاکید کرد: مصرف منظم داروهای تجویزی توسط پزشک موجب بهبودی خواهد شد و در صورت عدم مصرف منظم، درمان بی فایده و عوارض بیماری باز خواهد گشت.


دکتر قلم فرسا در پایان خاطر نشان کرد: توجه به مهر سازمان های غذا دارو کشور و FDA آمریکا نشان دهنده صحت و سلامت داروهای مورد استفاده است و در هنگام خرید به تاریخ تولید و تاریخ انقضا محصول دقت نمایید. 142-6